Οδηγίες για μασελάκι

By 20/07/2020 3 Αυγούστου, 2020 Οδηγίες για ασθενείς μας

Μόλις απέκτησες το καινούργιο σου μασελάκι!

Οδηγίες:
Πριν βάλεις το μασελάκι βεβαιώσου οτι έχεις πλύνει καλά τα χέρια σου!

Το φόρεσες; Σίγουρα αισθάνεσαι διαφορετική την ομιλία σου και έχεις μία δυσκολία στο να καταπίνεις το σάλιο σου. Μην ανησυχείς καθόλου! Με το πέρασμα των ημερών θα μιλάς όλο και καλύτερα, όσο για το σάλιο θυμήσου τι σου είπαμε να κάνεις όταν ήρθες να πάρεις το μασελάκι.

Καθαριότητα:
Πλένουμε το μασελάκι με μία σκληρή οδοντόβουρτσα και μία οποιαδήποτε οδοντόκρεμα ή με σαπουνάκι και νερό τουλάχιστον μία φορά τη μέρα. Εαν θέλεις μπορείς να βάζεις που και που το μασελάκι σου σε λίγο στοματικό διάλυμα, προκειμένου να μυρίζει ωραία και να καθαρίζεται καλύτερα.

Φύλαγμα:
Φυλάμε πάντα το μασελάκι μέσα στο ειδικό κουτάκι που σου δώσαμε στο ιατρείο. Ποτέ σε χαρτοπετσέτα και όταν είσαι έξω για φαγητό ποτέ μα ποτέ κάτω από το πιάτο ή μέσα σε ποτήρια. Εάν το μασελάκι σου συνοδέυεται από ενα κλειδάκι τύπου Υ θα πρέπει να το φυλάς και αυτό μέσα στο κουτάκι. Εαν το χάσεις θα σου δώσουμε άλλο εμείς. Εαν είσαι διακοπές, αγόρασε σιδερένιους συνδετήρες από κάποιο βιβλιοπωλείο έτσι ώστε να συνεχίσεις κανονικά τη θεραπεία σου μέχρι να επιστρέψεις και να σου δώσουμε ένα καινούργιο.

Γυρνάμε τη βιδούλα στο κέντρο μία φορά την εβδομάδα για αρχή.

Μην ξεχνάς!
Να βγάζεις το μασελάκι σου όταν θες να φας! Να μην φοράς το μασελάκι σου στα αθλήματα. Υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσεις. Μπορείς να πίνεις οτιδήποτε χωρίς να βγάζεις το μασελάκι. Να το φοράς όταν κοιμάσαι και να μη το φοράς λιγότερες απο 14 ώρες την ημέρα.