Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της Οδοντιατρικής τεχνολογίας!

Δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για να αισθανθείτε άνετα τόσο κατά την αναμονή όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Γνωρίστε
την ορθοδοντικό σας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντρατρική Σχολή Αθηνών το 2007 και εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος σε ιδιωτική κλινική εως και το 2009.

Εξειδικέυθηκε στην Ορθοδοντική στο Karolinska Institute της Σουηδίας από το 2009 εως το 2012 .Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε το Master in odontology with specialization in Orthodontics (Μaster of Science) με θέμα «Επίπεδο ικανοποίησης των ασθενών πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση της ορθοδοντικής τους θεραπείας». Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στην διδασκαλία προπτυχιακών φοιτητων στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Από το 2012 έως το 2017 εργάστηκε σε Οδοντιατρικές κλινικές της Αθήνας ως ειδικός ορθοδοντικός και παράλληλα από το 2014 εως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά. Έχει πιστοποιηθεί στις τεχνικές θεραπείας με διαφανείς νάρθηκες Invisalign και είναι μελος της ερευνητικής ομάδας Aligners Research Club από το 2016.

Έπιπλέον έχει πιστοποιηθεί στις τεχνικές θεραπείας με εσωτερικά σιδεράκια (γλωσσικά σιδεράκια-Incognito 3M), με αυτόδετα άγκιστρα (Speed Technique Damon) καθώς και με μικροεμφυτεύματα για σκελετική στήριξη (Spiderscrew Ortho Technology).

Τον Μάιο του 2006 έλαβε το Βραβείο Ελίνας Αγγελοπούλου για την καλύτερη εργασία στο αντικείμενο της Στοματολογίας στο 11ο επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο και τον Ιούνιο του 2013 έλαβε το βραβείο της ελληνικής ενδοδοντικής εταιρειάς για την καλύτερη δημοσιευμένη ερευνητική εργασία.

Ερευνητικές και κλινικές εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Επιπλέον, έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και των μεταπτυχιακών σπουδών της.

Linkedin